Výsledky 1. schůze Klubu

21.01.2018 13:08

Fanoušci a fanynky, podporovatelé a zájemci,

včera 20.1.2018 se v kozojedské hospůdce konala 1. schůze našeho Klubu koloběhu Zimohráz. Zde nabídneme přehled a shrnutí uplynulého večera.

 

Začínali jsme v 18.00 a v plném počtu, mezi námi byli od začátku ještě navíc čtyři fanoušci, kteří snad v budoucnu doplní naše řady a náš Klub se tím rozšíří.

Schůze měla několik bodů, asi ten nejobsáhlejší si připravil Luboš Urban, který pohovořil o historii Klubu, o začátcích, jak si vlastně kdy který člen pořizoval koloběžku a jak to měli zpočátku těžké (koloběh je opravdu v začátcích poměrně náročný, ale stojí za to!). Dále se slova chopil Tomáš Pícl, který shrnul činnost Klubu za loňský rok, během jeho povídání se slova ujali i další protagonisté, konkrétně Wendy Šteflová, která se krátce zmínila o výletě do Rakouska, a Josef Pospíšil, jež pohovořil o výletě na Křivoklátsko. Zbývající člen Petr Dvořák popsal funkci a důležitost našich samolepek, které mnozí z vás mohou vidět na hospodách (hodnotící samolepky) a někteří naši členové a skalní fanoušci jej vozí i na svém vozidle (propagační samolepky). K vidění byla i mapa Plzně-severu a dalších částí, kde byla vyznačena místa návštěvy alespoň dvou členů Klubu.

Plán na rok 2018 byl stanoven, nic se na něm nemění, každý člen má za cíl mít na svém tachometru na konci roku 1095km, což odpovídá 3km za den. Výjimku dostala Wendy Šteflová z důvodu těhotenství, která, ač malou vyjížďkou si připsala zhruba 12km, je pro letošek z plánu vyjmuta.

Poslední a neméně důležitou částí bylo zvolení předsedy Klubu. Jediným kandidujícím byl Luboš Urban, který byl zvolen všemi členy. Došlo i na členské příspěvky, které budou použity na další samolepky. 

Tak skončila oficiální část 1. členské schůze, která trvala přes dvě hodiny. Po ní se domů odebrali Petr Dvořák a Wendy Šteflová. Zbývající část osazenstva se věnovala hudební zábavě, kdy se instrumentů ujali Josef Pospíšil (kytara) a Tomáš Pícl (harmonika a opodál schovaná valcha).

Příští rok se určitě sejdeme zase, možná a snad obohaceni novými přírůstky, kteří se budou vydávat na krásné výlety s nejlepším nemotorovým vozidlem.

„Trhni si nohou!“ o_/O