Výsledky 3. výroční chůze Klubu

09.02.2020 11:01

Již potřetí se sešel náš tým, abychom shrnuli uplynulou sezonua stanovili si cíle a plány na novou, letošní. Střechu nad hlavou nám tradičně zajistil Pivovar a hospoda v Kozojedech. Schůze proběhla v pátek 8.2.2020 a nesla se ve dvou hlavních tématech. Jednak to byl Petrův výklad o jeho cestě k Baltu JEN na koloběžce a druhým tématem se stalo hlasování. Vše popíšeme dále.

Schůze začala o necelou hodinu později, protože se čekalo na Tomáše s Wendy, kteří museli předně splnit své rodičovské povinnosti. Slova se na začátku ujal předseda Klubu Luboš Urban, který pozdravil přítomné hosty (hosté zaplnili celý velký stůl, takže beseda byla o to hezčí a o to hezčí byla i následná zábava) a představil plán schůze. Tradičně vybral nejzajímavější výlety loňského roku a ty ve stručnosti připomněl. Poté se slova ujal Petr Dvořák a povídal o již zmíněné cestě na Balt. Zde jsme měli možnost i obrazového výkladu, neboť všechny fotky z cesty běžely na televizní obrazovce i ve zbytku večera. Tomáš připomněl, že se jedná o první případ, kdy někdo z Klubu přejel hranice s Německem bez předchozího využití auta, vlaku nebo autobusu (zrátka že si i k těm hranicícm dojel po svých) a jednak je to též pvní případ, kdy byly koloběžkou překročeny hranice dvou států (ano, Petr si zajel jednak do Německa, ale i do Polska). V minulosti přejeli hranice s Rakouskem Tomáš s Wendy, ale v rámci dovolené, kdy vyjeli z Lipna a Tomáš se v průběhu loňského roku vydal několikrát do Německa přes Český les (o tom se také zmiňoval v průběhu večera), ale z Horšovského Týna, takže v tomto směru byla Petrova cesta zásadní a klíčová.

Na řadu přišlo hlasování. Slova se ujal Eddie a hlasovalo se o několika věcech:

1. Předsedou Klubu byl zvolen Hugo (4:1). Padl návrh, aby byl předseda zvolen na 5 let, ale tento neprošel. Takže opět příští rok budeme hlasovat znovu.

2. Celkový počet kilometrů se snižuje v závoslosti na věku. Členové nad 40 let budou muset ujet 1000 km za rok, členové nad 50 let 900 km a těm, kterým bude nebo se k nám přidá někdo nad 60 let bude mít roční plán 800 km. (Wendy je z plánu vyjmuta)

3. Pokladníkem a správcem klubové kasy byl jednoznačně zvolen Eddie.

 

Slova se poté ujali Tomáš s Wendy a představili nový způsob propagace.  Jak jistě víte, Náš Klub dává hospodám a jiným restauračním zařízením v případě spokojenosti nálepku, kterou si může personál vylepit na dveře (obdoba nálepek Ano, šéfe!). Letos přibude novinka. Wendy s Tomášem rozjíždí strojní vyšívání a nově si budou moci členové a příznivci a fanoušci našeho Klubu nechat vyšít naše logo, jak ho znáte, na trička, mikiny, ručníky atd. Wendy přinesla na ukázku výšivku Klubu a ještě navíc výšivku Spencera s Hillem, před schůzí si ještě narychlo vyšila logo na mikinu, aby přítomní viděli, jak to může vypadat. Leč, vše je v začátcích a má ještě svoje mouchy, které se musí vychytat, aby byly výšivky kvalitní. (viz foto na stránkách Klubu na facebooku pod tímto příspěvkem).

 

Na letošní rok připravil Hugo kolem Velikonoc výlet do Prahy vlakem a domů na koloběžce. Přinesl s sebou velkou mapu se zajímavými body zastávek a už teď můžeme říct, že to vypadá, že by se po dlouhé době mohl konat zase společný výlet. A něco nastínil i Petr... zdá se, že se mu zalíbilo cestování nejen po okrese, ale i za hranice, takže se budeme mít letos na co těšit!

 

Po skončení oficiální části schůze se rozběhla volná zábava jak jinak, i s hudebním vybavením. Eddie si přinesl kytaru, Tomáš ukulele a harmoniku. Nakonec se setkání přehouplo až do druhého dne, ale vypadalo to, že si všichni večer užívají a my už se teď těšíme na 4. schůzi příští rok!

 

TRHNI SI! o_/O